Dobrodošli na moji strani.

Kdo sem? Moje ime je Lidija in sem ženska, ki se rada razvajam, rada raziskujem nove kraje in spoznavam nove ljudi. Obožujem sonce, morje in zvok škržatov. Rada imam adrenalinske podvige. Uživam v dobri in zdravi hrani, sem gin lover in težko se  uprem čokoladnim pregreham, v kakršni koli obliki. A za vsemi temi opisi sem v prvi vrsti MAMA.

Predvidevam, da si MAMA tudi ti, ki si se odločila in obiskala mojo stran. MAME vemo, da je to najlepša a tudi izzivov polna in naporna “služba”, ki traja 24/7. Prav zato tudi MAMA z veliko začetnico. Izzivov polna je zato, ker želimo za svoje otroke, da se bodo, ko odrastejo, sposobni spoprijeti z izzivi življenja in da bodo srečni  in izpopolnjeni v tem kar bodo počeli.

V nekem trenutku svojega življenja sem se odločila, da pustim službo, ki mi je jemala energijo za družino in se odločila, da naredim nekaj, kar bo meni in  mojima otrokoma dalo novo kvaliteto življenja. Zato sem ustvarila in še ustvarjam Lilijin svet, kjer nam želim ponuditi vsebine, ki bodo otrokom in nam staršem dale znanje in tehnike za osebno rast in srečo.  Ker roko  na srce, v šoli otroci dobijo predvsem informacije, ne dobijo pa “navodil” kako živeti polno in zadovoljno življenje.

Verjamem, da boste našli vsebine, ki vas bodo pritegnile in jih boste z veseljem uporabili za graditev vaše in otrokove osebne rasti.

Želim vam prijetno raziskovanje.

fbtmdn

Lidija

 

 

 

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s